FESTIWAL PIEROGÓW

 

Pierogi z cielęciną (10 szt) podane ze skwarkami i śmietaną (gotowane)

24

 

Pierogi z czarnuszką (10 szt) podane salsą pomidorową (smażone)

20

 

Pierogi kebab z gyrosem (10 szt) podane na sałacie czosnkowej (smażone)

20

 

Pierogi kurka-dynia-mascarpone (10 szt) podane z sosem boczkowym (gotowane)

20

 

Pierogi z białą kiełbasą i cebulą prażoną (10 szt) podane na kwaśnej śmietanie (gotowane)

20

 

Pierogi bolognese z mozzarellą (10 szt) podane z sosem beszamelowym (smażone)

20

 

Pierogi z pieczoną kaczką (10 szt) podane z sosem żurawinowym (smażone)

20

 

Pierogi z krupniokiem w czarnym cieście (10 szt) podane na kapustą zasmażaną (smażone)

20

 

Pierogi tradycyjne z mięsem (10 szt) (gotowane)

16

 

Pierogi ruskie (10 szt) (gotowane)

14

 

Pierogi z kapustą i grzybami (10 szt) (gotowane)

14

 

Pierogi z jabłkiem na słodko (10 szt) (gotowane)

14

 

Pierogi z serem na słodko (10 szt) (gotowane)

14