De volaille (150G) z ziemniakami opiekanymi i surówką

29

 

Rolada wołowa (150g) z kluseczkami i czerwoną kapustą

29

 

Duszony policzek wołowy (120g) z puree chrzanowym i surówką buraka

28

 

Gołąbki z jelenia (2 szt) w sosie runa leśnego z prawdziwkami smażonymi na maśle

24

 

Łosoś pieczony (200g) w sosie z rydzów podany na purre z groszku

30

 

Schab moczony w mleku (150g) z ziemniakami i zasmażaną kapustą

19

 

Pieczona kaczka (150g) z pomarańczą z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi

27

 

Grillowana pierś z kurczaka (120g) z ziemniakami i surówką

20

 

Nuggetsy z kurczaka (120g) z frytkam i surówką

19

 

Filet z kurczaka (120g) z ziemniakami i surówka

19

 

Sandacz (120g) podany na risotto borowikowym

27

 

Placki ziemniaczane z gulaszem (150g) z pręgi wołowej, ogórek kiszony

25

 

Ser camembert (80g) z frytkami i sosem z żurawiny

16

 

Czarny makaron z flambirowanymi na brandy krewetkami i warzywami

22

 

Burger kurczak z serem cheddar, sałatą i pomidorem

15

 

Black Burger wołowy z konfiturą z czerwonej cebuli

28