Wigilia firmowa w Janówce

Menu I - 100 zł/os.

Danie główne: Barszcz z uszkami

Morszczuk w złocistej panierce z sałatką jarzynową.

Deser: Sernik z pianką, ciasto marchewkowe.

Napoje: kawa i herbata, Soki jabłkowy i pomarańczowy 0,4l/os.

 

Menu II - 120 zł/os.

Zupa: Pieczarkowa lub barszcz z uszkami

Danie główne: Dorsz smażony z sałatką jarzynową

Deser: Sernik z pianką, ciasto marchewkowe

Zimna płyta: Sałatka grecka, sałatka gyros z kurczakiem,

pasztet firmowy(wyrób własny) schab pieczony(wyrób własny).

Rolada szpinakowa, kanapeczki bankietowe

Napoje bez limitu: Kawa i herbata, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda z cytryną.

 

Menu III - 150 zł/os.

Zupa: Krem grzybowy z łazankami

Danie główne: (2 porcje na os.)

Dorsz smażony, kotlet de volaille, kotlet schabowy.

Ziemniaki puree, ziemniaki opiekane, zestaw surówek.

Zimna płyta: Sałatka grecka, sałatka gyros z kurczakiem, pasztet firmowy(wyrób własny),

schab pieczony(wyrób własny).

Rolada szpinakowa, kanapeczki bankietowe, galaretki drobiowe.

Deser: Sernik z pianką, ciasto marchewkowe.

Napoje bez limitu: Kawa i herbata, sok jabłkowy,

sok pomarańczowy, woda z cytryną.

 

Tel. 693 222 250