PROPONOWANE ZESTAWY NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

ZAMÓW - ZADZWOŃ LUB WYŚLIJ SMS:

501 727 405  /  693 222 250

-----------------------------------------------------------------

 

KORYTO NIEDZIELNE; 5-6 lub 10-12 osób

 

Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.

Schab z pieczarkami i serem 2 lub 4 szt.

Rolada wieprzowa nadziewana boczkiem 

i cebulą 2 lub 4 szt.

Rolada wołowa tradycyjna 2 lub 4 szt.

Duszony policzek wołowy 2 lub 4 szt.

Szaszłyki drobiowe na szpadzie 2 lub 4 szt.

Sos pieczeniowy ciemny 150 lub 300 ml

Kluski śląskie 30 lub 60 szt.

Ziemniaki puree śmietankowe 1000 lub 2000g

Kapusta zasmażana  500 lub 1000g

Kapusta czerwona 300 lub 600g

Surówka colesław z chrzanem 300 lub 600g

 

PIEROGI DO WYBORU:

1. Pierogi czarne z krupniokiem 5 lub 10 szt.

2. Pierogi z wołowiną 5 lub 10 szt.

3. Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 5 lub 10 szt.

4. Pierogi góralskie z bryndzą i boczki. 5 lub 10szt

5. Pierogi farszem bolognese 5 lub 10 szt.

6. Pierogi tradycyjne z mięsem 5 lub 10 szt.

7. Pierogi z białą kiełbasą 5 lub 10 szt. 

8. Pierogi góralskie z jagnięciną 5 lub 10 szt

 

Cena: 200 lub 380 zł

--------------------------------------------------

 

KORYTO TRADYCYJNE 5-6 lub 10-12 osób

 

Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.

Schab z pieczarkami i serem 2 lub 4 szt.

Żeberko wołowe podwędzane  2 lub 4 szt.

Tradycyjna rolada wołowa 2 lub 4 szt.

Szaszłyki drobiowe na szpadzie 2 lub 4 szt.

Filet z kurczaka w panierce panko 2 lub 4 szt.

Sos pieczeniowy 150 lub 300 ml

Sos cacyki 150 lub 300ml

Kluski śląskie 30 lub 60 szt.

Ziemniaki opiekane z sosem cacyki 500 lub 1000g

Kapusta zasmażana 500 lub 1000g

Kapusta czerwona (gotowana) 300 lub 600g

Surówka colesław z chrzanem 300 lub 600g

 

PIEROGI DO WYBORU:

1. Pierogi czarne z krupniokiem 5 lub 10 szt.

2. Pierogi z wołowiną 5 lub 10 szt.

3. Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 5 lub 10 szt.

4. Pierogi góralskie z bryndzą i boczki. 5 lub 10szt.

5. Pierogi farszem bolognese 5 lub 10 szt.

6. Pierogi tradycyjne z mięsem 5 lub 10 szt.

7. Pierogi z białą kiełbasą 5 lub 10 szt.

8. Pierogi góralskie z jagnięciną 5 lub 10 szt.

 

Cena zestawu: 200 lub 380 zł

-------------------------------------------------------

 

KORYTO MIEJSKIE 5-6 lub 10-12 osób

 

Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.

Tradycyjny kotlet schabowy moczony w mleku 

2 lub 4 szt.

Rolada wieprzowa nadziewana boczkiem i cebulką

2 lub 4 szt.

Rolada drobiowa po włosku z serem pleśniowym 

2 lub 4 szt.

Pierś z kurczaka w panierce panko 2 lub 4 szt.

Kaczka pieczona (cała cięta) 2 lub 4 szt.

Sos pieczeniowy 150 lub 300 ml.

Sos cacyki 150 lub 300ml.

Ziemniaki puree śmietankowe 1000 lub 2000g

Ziemniaki opiekane z sosem cacyki 500 lub 1000g

Kapusta zasmażana 500 lub 1000g

Surówka z marchewki i jabłka 300 lub 600g

Surówka colesław z chrzanem 300 lub 600g

 

PIEROGI DO WYBORU:

1. Pierogi czarne z krupniokiem 5 lub 10 szt.

2. Pierogi z wołowiną 5 lub 10 szt.

3. Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 5 lub 10 szt.

4. Pierogi góralskie z bryndzą i boczki. 5 lub 10 szt

5. Pierogi farszem bolognese 5 lub 10 szt.

6. Pierogi tradycyjne z mięsem 5 lub 10 szt.

7. Pierogi z białą kiełbasą 5 lub 10 szt.

8. Pierogi góralskie z jagnięciną 5 lub 10 szt.

 

Cena zestawu: 200 lub 380 zł

----------------------------------------------

 

KORYTO GÓRALSKIE 5-6 lub 10-12 osób

 

(Do koryta jest możliwość zamówienia specjału

Szefa kuchni - kwaśnicy na jagnięcinie

5-6 osób 60 zł. 10-12 osób 120 zł.)

 

Schab nadziewany oscypkiem i boczkiem

2 lub 4 szt

Szyszka góralska z bryndzą 2 lub 4 szt.

Golonka pieczone w piwie 2 lub 4 szt.

Szaszłyki grillowane z karczku 2 lub 4 szt.

Cycek Maryny nadziewany buncem i żurawiną 

2 lub 4 szt.

Żeberko wołowe podwędzane   2 lub 4 szt.

Sos pieczeniowy 150 lub 300ml.

Sos cacyki 150 lub 300ml

Ziemniaki opiekane z sosem cacyki 500 lub 1000g

Ziemniaki puree śmietankowe 1000 lub 2000g

Kapusta zasmażana (specjał szefa kuchni)

500 lub 1000g

Surówka grillowa z kapusty pekińskiej

300 lub 600g

Buraczki z chrzanem 300 lub 600g

 

PIEROGI DO WYBORU:

1. Pierogi czarne z krupniokiem 5 lub 10 szt.

2. Pierogi z wołowiną 5 lub 10 szt.

3. Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 5 lub 10 szt.

4. Pierogi góralskie z bryndzą i boczki. 5 lub 10 szt

5. Pierogi farszem bolognese 5 lub 10 szt.

6. Pierogi tradycyjne z mięsem 5 lub 10 szt.

7. Pierogi z białą kiełbasą 5 lub 10 szt.

8. Pierogi góralskie z jagnięciną 5 lub 10 sz.

 

Cena zestawu: 240 lub 460 zł

---------------------------------------------

 

KORYTO SZEFA KUCHNI 5-6 lub 10-12 osób

 

Schab zawijany z oscypkiem 2 lub 4 szt

Rolada wołowa tradycyjna 2 lub 4 szt

Gołąbki z jelenia 2 lub 4 szt

Golonka pieczona w piwie 2 lub 4 szt.

Policzki wołowe 2 lub 4 szt.

Kaczka pieczona (cała cięta) 2 lub 4 szt

Sos pieczeniowy 150 lub 300ml.

Sos borowikowy  150 lub 300ml

Sos cacyki 150 lub 300ml

Kluska śląska 30 lub 60 szt

Ziemniaki puree śmietankowe 1000 lub 2000g

Ziemniaki opiekane z sosem cacyki 500 lub 1000g

Kapusta zasmażana 500 lub 1000g

Buraczki z chrzanem 300 lub 600g

Surówka colesław 300 lub 600g

 

PIEROGI DO WYBORU:

1. Pierogi czarne z krupniokiem 5 lub 10 szt.

2. Pierogi z wołowiną 5 lub 10 szt.

3. Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 5 lub 10 szt.

4. Pierogi góralskie z bryndzą i boczki. 5 lub 10 szt

5. Pierogi farszem bolognese 5 lub 10 szt.

6. Pierogi tradycyjne z mięsem 5 lub 10 szt.

7. Pierogi z białą kiełbasą 5 lub 10 szt.

8. Pierogi góralskie z jagnięciną 5 lub 10 szt.

 

Cena zestawu: 230 lub 440 zł

----------------------------------------------

 

KORYTO DROBIOWE 5-6 lub 10-12 osób

 

Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.

Golonka z indyka pieczona z warzywami

2 lub 4 szt.

Skrzydełka z kurczaka w sosie BBQ 10 lub 20 szt.

Rolada po włosku z serem lazur 2 lub 4 szt.

Pierś z kurczaka w panierce panko 2 lub 4 szt.

Szaszłyki drobiowe nadziane na szpadzie 2 lub 4

Sos cacyki 150 lub 300ml

Ziemniaki opiekane z sosem cacyki 500 lub 1000g

Ziemniaki puree śmietankowe 1000 lub 2000g

Kapusta zasmażana 500 lub 1000g

Surówka z marchewki z jabłkiem 300 lub 600g

Surówka colesław z chrzanem 300lub 600g

 

PIEROGI DO WYBORU:

1. Pierogi czarne z krupniokiem 5 lub 10 szt.

2. Pierogi z wołowiną 5 lub 10 szt.

3. Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 5 lub 10 szt.

4. Pierogi góralskie z bryndzą i boczki. 5 lub 10 szt

5. Pierogi farszem bolognese 5 lub 10 szt.

6. Pierogi tradycyjne z mięsem 5 lub 10 szt.

7. Pierogi z białą kiełbasą 5 lub 10 szt.

8. Pierogi góralskie z jagnięciną 5 lub 10 szt.

 

Cena zestawu: 190 lub 360 zł

-----------------------------------------------------

 

Przedstawiamy także przykładowe zestawy cateringowe

 

Zestaw I

 

Kotlet schabowy 7 szt.

Kotlet Devolaille 7 szt.

Żeberko wołowe podwędzane 6 szt.

Ziemniaki gniecione 2000 g

Ziemniaki opiekane 1000 g

Kapusta zasmażana 1000 g

Surówka z białej kapusty 800 g

Pierogi z mozzarellą i czarnuszką 10 szt.

 

Cena zestawu 280,00 zł

------------------------------------------

 

Zestaw II

 

Kotlet schabowy 7 szt.

Rolada drobiowa po włosku z serem pleśn. 7 szt.

Rolada wołowa 6 szt.

Ziemniaki gniecione 2000 g

Ziemniaki opiekane 2000 g

Kapusta zasmażana 1000 g

Buraczki z chrzanem 600 g

Pierogi czarne z krupniokiem 10 szt.

 

Cena zestawu: 300,00 zł 

------------------------------------------

 

Zestaw III

 

Rolada wołowa 8 szt.

Kotlet Devolaille 8 szt.

Kaczka pieczona (cała – cięta) 4 porcje.

Ziemniaki gniecione 2000 g

Ziemniaki opiekane 2000 g

Kapusta zasmażana 1000 g

Buraczki z chrzanem 600 g

Pierogi góralskie z bryndzą i boczkiem 10 szt.

 

Cena zestawu: 320,00 zł