PROPONOWANE ZESTAWY NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE
ZAMÓW - ZADZWOŃ LUB WYŚLIJ SMS:
513 583 312 / 693 222 250

Kaucja za naczynia 300 zł zwracana przy zwrocie naczyń. Zestawy w opakowaniach jednorazowych - 30 zł za opakowania ( mięsa podane na tacach aluminiowych, dodatki w szklanych miskach). Dostawa do Klienta: powyżej 3km - 20 zł

Koryto Niedzielne: 5 lub 10 osób

Cena: 250 lub 450 zł

Koryto Niedzielne 5 lub 10 osob

  • Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.
  • Schab z pieczarkami i serem 2 lub 4 szt.
  • Gicz z indyka 2 lub 4 szt.
  • Duszony policzek wołowy 2 lub 4 szt.
  • Rolada wołowa 2 lub 4 szt.
  • Sos pieczeniowy ciemny 150 lub 300 ml
  • Kluski śląskie 30 lub 60 szt.
  • Ziemniaki młode z koperkiem 1000 lub 2000g
  • Kapusta zasmażana 500 lub 1000g
  • Kapusta czerwona 300 lub 600g
  • Surówka colesław z chrzanem 400 lub 800g
  • Pierogi mix 5 lub 10 szt

Koryto Tradycyjne: 5 lub 10 osób

Cena: 250 lub 460 zł

Koryto Tradycyjne 5 lub 10 osób

  • Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.
  • Gicz z indyka 2 lub 4 szt.
  • Żeberko wieprzowe BBQ 2 lub 4 szt.
  • Szaszłyki 2 lub 4 szt.
  • Pieczeń z karczku 2 lub 4 szt.
  • Sos pieczeniowy 150 lub 300 ml
  • Kluski śląskie 30 lub 60 szt.
  • Ziemniaki opiekane 500 lub 1000g
  • Kapusta zasmażana 500 lub 1000g
  • Kapusta czerwona 300 lub 600g
  • Surówka colesław z chrzanem 400 lub 800g
  • Pierogi mix 5 lub 10 szt

Koryto Miejskie: 5 lub 10 osób

Cena: 250 lub 460 zł

Koryto Miejski 5 lub 10 osob

  • Kotlet schabowy tradycyjny 2 lub 4 szt.
  • Żeberko wieprzowe BBQ 2 lub 4 szt.
  • Rolada drobiowa po włosku z serem pleśniowym 2 lub 4 szt.
  • Pieczeń z karczku 2 lub 4 szt.
  • Kaczka pieczona (cała cięta) 2 lub 4 szt.
  • Sos pieczeniowy 150 lub 300 ml.
  • Ziemniaki młode z koperkiem 1000 lub 2000g
  • Ziemniaki opiekane 500 lub 1000g
  • Kapusta zasmażana 500 lub 1000g
  • Surówka z marchewki i jabłka 300 lub 600g
  • Surówka colesław z chrzanem 400 lub 800g
  • Pierogi mix 5 lub 10 szt

Koryto Janowickie: 5 lub 10 osób

Cena: 280 lub 460 zł

Koryto Janowickie 5 lub 10 osób

  • De volaille 2 lub 4 szt.
  • Żeberko wieprzowe w BBQ 2 lub 4 szt.
  • Kotlet szwajcarski 2 lub 4 szt.
  • Sakiewka ze schabu z pieczarkami 2 lub 4 szt.
  • Pieczeń z karczku 2 lub 4 szt.
  • Sos pieczeniowy 150 lub 300ml.
  • Ziemniaki opiekane 500 lub 1000g
  • Ziemniaki młode z koperkiem 1000 lub 2000g
  • Kapusta zasmażana 500 lub 1000g
  • Surówka colesław 300 lub 600g
  • Buraczki z chrzanem 400 lub 800g
  • Pierogi mix 5 lub 10 szt

Koryto Szefa Kuchni: 5 lub 10 osób

Cena: 280 lub 500 zł

Koryto Szefa kuchni 5 lub 10 osób

  • Kotlet szwajcarski 2 lub 4 szt
  • Rolada wołowa tradycyjna 2 lub 4 szt
  • Żeberko wieprzowe w BBQ 2 lub 4 szt
  • Golonka pieczona w piwie 2 lub 4 szt.
  • Kaczka pieczona (cała cięta) 2 lub 4 szt
  • Sos pieczeniowy 300 ml
  • Kluska śląska 30 lub 60 szt
  • Ziemniaki młode z koperkiem 1000 lub 2000g
  • Ziemniaki opiekane 500 lub 1000g
  • Kapusta zasmażana 500 lub 1000g
  • Buraczki z chrzanem 300 lub 600g
  • Surówka colesław 400 lub 800g
  • Pierogi mix 5 lub 10 szt

Koryto Drobiowe: 5 lub 10 osób

Cena: 250 lub 450 zł

Koryto Drobiowe 5 lub 10 osób

  • Kotlet de volaille 2 lub 4 szt.
  • Skrzydełka z kurczaka w sosie BBQ 10 lub 20 szt.
  • Rolada po włosku z serem lazur 2 lub 4 szt.
  • Pierś z kurczaka w panierce panko 2 lub 4 szt.
  • Rolada drobiowa z pieczarkami i serem 2 lub 4
  • Ziemniaki opiekane 500 lub 1000g
  • Ziemniaki młode z koperkiem 1000 lub 2000g
  • Kapusta zasmażana 500 lub 1000g
  • Surówka z marchewki z jabłkiem 300 lub 600g
  • Surówka colesław z chrzanem 400lub 800g
  • Pierogi mix 5 lub 10 osób
  •  
  •  

 

Zestaw klasyczny dla 10 osób

Cena: 420 zł

Zestaw Klasyczny dla 10 osób

  • Kotlet schabowy 7 szt.
  • Kotlet Devolaille 7 szt.
  • Żeberko wieprzowe w BBQ 6 szt.
  • Ziemniaki młode z koperkiem 2000 g
  • Ziemniaki opiekane 1000 g
  • Kapusta zasmażana 1000 g
  • Surówka colesław z chrzanem 800g
  • Pierogi mix 10 szt.

Zestaw Wyborowy dla 10 osób

Cena: 430 zł

Zestaw Wyborowy dla 10 osób

  • Kotlet schabowy 7 szt.
  • Rolada drobiowa po włosku z serem pleśn. 7 szt.
  • Rolada wołowa 6 szt.
  • Sos pieczeniowy 150 ml.
  • Kluska śląska 60 szt
  • Ziemniaki opiekane 1000 g
  • Kapusta zasmażana 1000 g
  • Kapusta czerwona 600g
  • Pierogi mix 10 szt.